Notícies

Buscar

facebooktwitter

Els tres primers dies de matriculació seran l'1, 2, i 3 de setembre (dilluns, dimarts i dimecres) i estaran destinats als alumnes pre-inscrits; el dia 4 de setembre (dijous), per als alumnes nous. Ampliació de dies, del 8 al 12 es poden efectuar matriculacions d'alumnes nous. L’horari serà de 4 a 9 de la tarda.

Per tal d’agilitzar els tràmits de matriculació, com de costum, el dia 29 d’agost (divendres) podreu passar per l’Escola a partir de les 17 hores, a recollir un número per saber el dia i hora de matrícula. Es donarà un número per alumne.

Us recordem que quan vingueu a formalitzar la matrícula, feu la inscripció als corresponents conjunts instrumentals, corals i música de cambra.

Recordeu que haver fet la preinscripció o haver concertat l’hora d’instrument, no suposa automàticament estar matriculat.

Respecte als horaris. Tots els horaris de llenguatge musical, grups corals i instrumentals es van facilitar al recollir els informes i des de llavors estan penjats al web www.escolademusica.com.

Al juliol i agost, els professors d’instrument ja han contactat amb vosaltres per elaborar uns horaris provisionals que no passaran a ser definitius fins que es formalitzi la matrícula. En cas contrari, a partir del dia 6, l’horari assignat provisionalment, quedarà lliure, a disposició de nous alumnes.

El 18 de setembre (dijous), a partir de les 17 hores, tindran lloc els exàmens de setembre. Els horaris estaran penjats al web i a la cartellera.

El curs començarà el 26 de setembre (divendres).

Palafrugell, agost de 2014
La direcció

Darreres fotos aleatòries

  • Audició 21-4-18
  • Intercanvi Guitarres
  • Intercanvi Guitarres
  • Professors 3-2-18
  • Audició 21-4-18
  • Intercanvi Guitarres

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto