Josep Loredo

Buscar

facebooktwitter

CURRICULUM VITAE (Musical)

Nom i Cognoms: Josep Loredo Moner
Nascut el: 22 de Maig de 1954
Estudis:
-Batxillerat Elemental (acabat el 1970)Diversos Cursos de Venda
-Dos Professorats Musicals (Saxòfon i Tenora, Grau Mitjà)
-Idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès elemental

BREU CURRÍCULUM MUSICAL

Nascut el 22 de Maig de 1954 a Amer (La Selva).
Primers contactes amb la Música als 6 anys, fent dos Cursos de Solfeig amb en Pere Buxó, i formant part del Cor Parroquial, a la mateixa època, sota la direcció d’en Jesús Bosch i, eventualment també, d’en Pere Fontàs.

Tot i havent deixat el Solfeig, entre els 14 i 15 anys vaig formar part de la Rondalla d’Amer, tocant el llaüt, sota la direcció de Mn. Manel Rodríguez.

A partir dels 19 anys començo de nou el Solfeig amb en Pere Fontàs, fins a finalitzar-lo; al mateix temps: estudis de Tenora, Saxòfon, Clarinet, Harmonia, Contrapunt i Piano, assolint els títols de Professor de Saxòfon i Tenora (Grau Mitjà). El poc o molt que sé, musicalment parlant, ho dec i ho agraeixo, a més dels Mestres esmentats abans, a Ricard Viladesau, Josep Colomer i Jaume Vilà per la Tenora; Lluís Caballeria (pare), Esteve Palet (pare) i Adolf Ventas pel Saxòfon; Rodolf Giménez pel Clarinet; i Mª Àngels Alabert i Anna Ferrer per l’Harmonia, Contrapunt i Piano.

Com a compositor he estrenat dues Nadales per a Cor i Orquestra, set Sardanes (“El Mercat d’Amer”, “Rostollejant”, “Aires de Primavera”, “A la riba del Brugent”, “Trucant a la teva porta”, “Tres tigres” i “Olot, mig segle d’aplecs”) i algunes composicions per a Orquestra de Cambra, Saxòfon, Clarinet, Big Band, així com un Mètode per a Tenora (publicat a Internet) i un Mètode per a l’Estudi de les Escales de Blues (per a Saxòfon, Trompeta i Trombó, publicat a Internet en quatre idiomes).
Una vegada a l’any dirigeixo l’Orquestra de Músics d’Amer, amb motiu de l’acompanyament de la Missa del Gall.

Actualment exerceixo com a Professor de Saxòfon i Clarinet a l’Escola de Música de Palafrugell.

I, finalment, com a músic professional, vaig ser membre fundador del “Quartet de Saxòfons de Girona”, ja desaparegut, i he format part, com a instrumentista de Tenora, Saxòfon i Clarinet i també com a Vocalista, de les Cobles-Orquestres “La Principal de la Garrotxa”, “Els Màxims”, “L’Atlàntida”, “La Selvamar”; i els grups “Senderos del Flamenco” (on tocava el Saxòfon Soprano, amb un disc publicat) i “Border Line Blues Band” (on tocava el Saxòfon Tenor, amb quatre discos publicats); actualment toco la Tenora a “La Principal d’Olot”, i el Saxòfon Tenor en un grup de Soul i Rockabilly, de Girona, “Another Band” (amb un disc publicat).

Sant Miquel de Maifré, Gener de 2012

Darreres fotos aleatòries

  • Audició 31-01-18
  • Audició 01-02-18
  • Professors 3-2-18
  • Audició 31-01-18
  • Professors 3-2-18
  • Audició 01-02-18

Darrer vídeo


Petita mostra de la 1a Trobada de Big Bands el cap de setmana del 16/17 d'abril del 2016 a Vidreres.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord. Més informació. Acepto