Josep Loredo

Buscar

facebooktwitter

CURRICULUM VITAE (Musical)

Nom i Cognoms: Josep Loredo Moner
Nascut el: 22 de Maig de 1954
Estudis:
-Batxillerat Elemental (acabat el 1970)Diversos Cursos de Venda
-Dos Professorats Musicals (Saxòfon i Tenora, Grau Mitjà)
-Idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès elemental

BREU CURRÍCULUM MUSICAL

Nascut el 22 de Maig de 1954 a Amer (La Selva).
Primers contactes amb la Música als 6 anys, fent dos Cursos de Solfeig amb en Pere Buxó, i formant part del Cor Parroquial, a la mateixa època, sota la direcció d’en Jesús Bosch i, eventualment també, d’en Pere Fontàs.

Tot i havent deixat el Solfeig, entre els 14 i 15 anys vaig formar part de la Rondalla d’Amer, tocant el llaüt, sota la direcció de Mn. Manel Rodríguez.

A partir dels 19 anys començo de nou el Solfeig amb en Pere Fontàs, fins a finalitzar-lo; al mateix temps: estudis de Tenora, Saxòfon, Clarinet, Harmonia, Contrapunt i Piano, assolint els títols de Professor de Saxòfon i Tenora (Grau Mitjà). El poc o molt que sé, musicalment parlant, ho dec i ho agraeixo, a més dels Mestres esmentats abans, a Ricard Viladesau, Josep Colomer i Jaume Vilà per la Tenora; Lluís Caballeria (pare), Esteve Palet (pare) i Adolf Ventas pel Saxòfon; Rodolf Giménez pel Clarinet; i Mª Àngels Alabert i Anna Ferrer per l’Harmonia, Contrapunt i Piano.

Com a compositor he estrenat dues Nadales per a Cor i Orquestra, set Sardanes (“El Mercat d’Amer”, “Rostollejant”, “Aires de Primavera”, “A la riba del Brugent”, “Trucant a la teva porta”, “Tres tigres” i “Olot, mig segle d’aplecs”) i algunes composicions per a Orquestra de Cambra, Saxòfon, Clarinet, Big Band, així com un Mètode per a Tenora (publicat a Internet) i un Mètode per a l’Estudi de les Escales de Blues (per a Saxòfon, Trompeta i Trombó, publicat a Internet en quatre idiomes).
Una vegada a l’any dirigeixo l’Orquestra de Músics d’Amer, amb motiu de l’acompanyament de la Missa del Gall.

Actualment exerceixo com a Professor de Saxòfon i Clarinet a l’Escola de Música de Palafrugell.

I, finalment, com a músic professional, vaig ser membre fundador del “Quartet de Saxòfons de Girona”, ja desaparegut, i he format part, com a instrumentista de Tenora, Saxòfon i Clarinet i també com a Vocalista, de les Cobles-Orquestres “La Principal de la Garrotxa”, “Els Màxims”, “L’Atlàntida”, “La Selvamar”; i els grups “Senderos del Flamenco” (on tocava el Saxòfon Soprano, amb un disc publicat) i “Border Line Blues Band” (on tocava el Saxòfon Tenor, amb quatre discos publicats); actualment toco la Tenora a “La Principal d’Olot”, i el Saxòfon Tenor en un grup de Soul i Rockabilly, de Girona, “Another Band” (amb un disc publicat).

Sant Miquel de Maifré, Gener de 2012

Darreres fotos aleatòries

  • Audició 31-01-18
  • Audició 31-01-18
  • Professors 3-2-18
  • Audició 21-4-18
  • Audició 21-4-18
  • Audició 21-4-18

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto