Simultaneïtat d’estudis

Buscar

facebooktwitterInstagramgwido

Simultaneïtat d’estudis d’ESO o de batxillerat amb estudis de música

L’alumnat que estigui cursant simultàniament l’ESO o el batxillerat i estudis de música en una escola de música autoritzada pot sol·licitar el reconeixement de les matèries que es descriuen a la resolució d’organització i funcionament dels centres de cada curs acadèmic. L’objectiu és el de facilitar, als alumnes, la possibilitat de cursar simultàniament els ensenyaments de música i els de règim general.


L'alumnat que cursa ESO i estudis de música en un conservatori o en un centre professional pot demanar, com a màxim, la convalidació de quatre hores de matèries optatives de primer a tercer i una matèria optativa específica de quart (la matèria de música, si no és que l'itinerari escollit no la inclou), a més de la matèria comuna de música de primer a tercer.

Veure quadre adjunt:

simultaneitat ESO

(*) Aquesta matèria específica de 4t d’ESO ha de ser la matèria de música o, en el cas que l’itinerari escollit per l’alumne/a no la inclogui, podrà correspondre a una altra matèria optativa específica.

Si s'estudien batxillerat i estudis de música en un conservatori o en un centre professional, com a màxim es pot demanar la convalidació de quatre hores corresponents a la franja d'optativitat per curs i una matèria de modalitat d'un dels dos cursos.

Veure quadre adjunt:

simultaneitat Batxillerat

En relació al batxillerat s’informa de quines són les matèries de grau professional més adients que cal que cursin els alumnes que vulguin obtenir el màxim de convalidacions:

simultaneitat convalidacions

Si es poden convalidar dues d’aquestes matèries per curs, i donat que els alumnes, per cursar Grau Professional de música ja convaliden 4 hores d’específiques per curs, per obtenir el títol de batxillerat han de cursar:

  • Les matèries comunes.
  • La matèria comuna d’opció, que és Història i fonaments de l’art, i que poden cursar a distància a l’institut obert de Catalunya.
  • El treball de recerca, que pot estar relacionat amb la interpretació o recerca musical i pot estar co-tutoritzat pel professor del conservatori.


Aquesta opció és només per als alumnes que fan 5è o 6è de Grau Professional.

Darreres fotos aleatòries

  • Intercanvi Guitarres
  • Professors 3-2-18
  • Simfonics 2019
  • Intercanvi Guitarres
  • Intercanvi Guitarres
  • Professors 3-2-18

Darrer vídeo


Reportatge de 9 minuts de l'espectacle MUNDU , acte central de les celebracions dels 50 anys de l'Escola de Música de Palafrugell. 50 anys vivint la música.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació. Acepto